DLI

DLI

Een vooruitstrevende, professionele en ambitieuze
organisatie vol passie voor onze business

Dutch Lighting Innovations

Redefine Grow Light

DLI is opgericht in 2015 en is een vooruitstrevende, professionele en ambitieuze organisatie. Vol passie ontwikkelen en produceren wij verlichtingssystemen voor de wereldwijde glastuinbouwsector.

Onze producten bestaan uit componenten van de hoogste kwaliteit en zijn zeer eenvoudig in onderhoud. De armaturen worden ontwikkeld en vervaardigd in Aalsmeer, volgens alle geldende normen en onze eigen hoge DLI-standaard.

Voor een optimaal resultaat van uw gewas helpen wij u graag met een keuze maken voor het juiste armatuur met het gewenste spectrum. Vrijblijvend stellen wij een lichtplan op maat op.

Subtitel

Nieuws

NoordVliet

DLI ZENITH-Series LED Toplight

Opti-flor

DLI APEX-Series LED Toplight

Ideal Farms – U.S.A.

DLI APEX-Series LED Toplight, DLI CRI-Series UV and DLI Joule-Series HPS

Vitaflor

DLI APEX-Series LED Toplight and Farred

Prominent Groeneweg II

DLI APEX-Series LED Toplight

Pligt Professionals

DLI APEX-Series LED Toplight

Subtitel

Vacatures

Engineer LED-Armaturen

Engineer LED-Armaturen, Aalsmeer

Technisch Medewerker

Technisch Medewerker, Aalsmeer

Technisch Projectmanager

Technisch Projectmanager, Aalsmeer

Innovatie in

prestatie en design

DLI heeft een compleet nieuwe range horticulture verlichting ontwikkeld die bewezen techniek van bestaande verlichting combineert met moderne productie processen. Het resultaat: verlichting die de gebruikerservaring optimaliseert en resultaten maximaliseert.

Innovatie en

maatwerk oplossingen

Innovatie zit diep verankert in het DNA van Dutch Lighting Innovations (DLI). Met dit in ons achterhoofd ontwikkelen en produceren we verlichting systemen voor horticulture en retail over de hele wereld. We gaan altijd voor een armatuur dat de prestaties van onze concurrentie overtreft, en tegelijkertijd zo ontworpen is dat het perfect past bij de klantbehoefte.

Jouw nieuwe

Grow Lighting System

We snappen je. Elke situatie is anders. En elke gewas heeft een andere hoeveelheid of een ander spectrum licht nodig. Dat is precies de reden dat we altijd een maatwerk oplossing leveren! Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we voor elke situatie de beste oplossing te vinden. Zo kun jij het maximale resultaat behalen! Samen gaan we door waar anderen stoppen.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een passend advies.

Product modellen

Soliciteer nu!

Je toekomstige collega