DLI

DLI

Een vooruitstrevende, professionele en ambitieuze
organisatie vol passie voor onze business

Dutch Lighting Innovations

Redefine Grow Light

Vooruitstrevend, professioneel en vol passie voor onze producten en de markt gaan we door waar anderen stoppen. Met onze jarenlange kennis en ervaring optimaliseren we jouw resultaat. Er is een oplossing voor elke uitdaging!

Subtitel

Nieuws

Vitaflor

DLI APEX-Series LED Toplight and Farred

Prominent Groeneweg II

DLI APEX-Series LED Toplight

Pligt Professionals

DLI APEX-Series LED Toplight

Bunnik Bromelia

DLI APEX-Series LED Toplight

Agrocare Growers

DLI APEX-Series LED Toplight

OK Plant

DLI APEX-Series LED Toplight

Subtitel

Vacatures

No data was found

Innovatie in

prestatie en design

DLI heeft een compleet nieuwe range horticulture verlichting ontwikkeld die bewezen techniek van bestaande verlichting combineert met moderne productie processen. Het resultaat: verlichting die de gebruikerservaring optimaliseert en resultaten maximaliseert.

Innovatie en

maatwerk oplossingen

Innovatie zit diep verankert in het DNA van Dutch Lighting Innovations (DLI). Met dit in ons achterhoofd ontwikkelen en produceren we verlichting systemen voor horticulture en retail over de hele wereld. We gaan altijd voor een armatuur dat de prestaties van onze concurrentie overtreft, en tegelijkertijd zo ontworpen is dat het perfect past bij de klantbehoefte.

Jouw nieuwe

Grow Lighting System

We snappen je. Elke situatie is anders. En elke gewas heeft een andere hoeveelheid of een ander spectrum licht nodig. Dat is precies de reden dat we altijd een maatwerk oplossing leveren! Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we voor elke situatie de beste oplossing te vinden. Zo kun jij het maximale resultaat behalen! Samen gaan we door waar anderen stoppen.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een passend advies.

Soliciteer nu!

Je toekomstige collega